Изпратете запитване

Отдел маркетинг и резервации Пампорово АД

E-mail

marketing@pamporovo.me

reservations@pamporovo.me


Работно време

Централен офис:

  • всеки ден от 8:30 до 17:30

Отдел маркетинг:

  • oт понеделник до петък от 8:30 до 17:30

Телефони

0700 17 702

0882 886 419
0882 886 440
0882 886 402

Велопарк Пампорово


Имейл

contact@veloparkpamporovo.com


Телефон

0893 831 559